Kan jeg bruge ESTAhome tapet i køkkenet eller badeværelset?

 

Selvfølgelig! Med WALL PRO vandtæt system kan du nu også give frit spil til din kreativitet i køkken og badeværelse. Denne fantastiske vandtætte belægning beskytter vores tapet mod kemikalier, gør det ridse- og slagfast, skrubbe- og UV-bestandigt. Dette gør WALL PRO vandtæt system yderst velegnet til fugtige områder, såsom brusebad og toilet. Belægningen fås i en smuk mat finish (PRO-501), men også i en subtil blank finish (PRO-502). Desuden er tapet meget billigere end fliser og nemt at påføre selv. Så vil du bade blandt træerne, lave mad i en maritim atmosfære eller børste tænder helt zen? Der kan!

 

Sådan gør du vores tapet vandtæt

 

Det er ikke svært at påføre tapetbelægningen. Nedenfor forklarer vi kort, hvordan det fungerer. For at læse den detaljerede vejledning, klik her.

 

  • * Er dine vægge tapetseret? Derefter kan belægningen påføres. Det kan du gøre med en rulle, børste eller sprøjteudstyr. Vent mindst 48 timer, før du gør dette, så tapetet kan tørre ordentligt.

 

Opmærksomhed!: Alt ESTAhome tapet er certificeret til effektiv brug med WALL PRO vandtæt system. Vælger du tapet med relief, er det vigtigt at forbehandle tapetet med WALL PRO PRO-601 vandtæt system - primer. Denne primer giver en glat overflade, hvorpå belægningen kan hæfte godt. For mere information om WALL PRO PRO-601 vandtæt system - primer klik her.

 

  • * Du påfører belægningen i to tynde, jævne lag. Efter det første lag skal du vente 12 timer, før du påfører det næste lag.

* For at sikre, at din væg er helt vandtæt, er det vigtigt at forsegle alle kanter med en akrylfuger. Efter 5 dage er belægningen helt hærdet, og du kan lade tapetet komme i kontakt med vand.

 

 

Shop alle de vigtigste ting

 

 

 

Det smukkeste tapet til dit badeværelse eller køkken

 

Kan du ikke vente med at komme i gang? Vi har lavet et udvalg af vores tapet, som vil se fantastisk ud i dit køkken eller badeværelse.

 

køkken tapeter

 

tapeter til badeværelset