wallsticker fisk gråt - 159040

wallsticker fisk gråt
Vælg farve (1)
gråt
Vælg størrelse (1)
97 x 48,5 cm
stykket
Midlertidigt kun 3 stykket tilbage på lager.
  • hurtig levering
  • høj kvalitet
  • 30 dages returpolitik
  • økologiske produkter
  • prøveservice

Produktbeskirvelse

Dette klistermærke med des poissons i gråt er perfekt til at skabe en unikt interiør og det tilføjer en livlig stemning i rummet.


Mål

Klistermærkearket indeholder 97 x 48,5 cmdenne wallsticker è composto da 1 parti di larghezza 97x48,5 cm.


Sådan sætter du dette tapet op

Denne wallsticker fra ESTAhome er selvklæbende. Det er meget nemt at anvende. Du behøver ikke tapetlim.


Fremstillet 100% miljøvenligti Holland

Dette vægklistermærke er trykt på vinyl af høj kvalitet og har et meget tyndt folielag, hvilket gør højdeforskellen næsten umærkelig på væggen.


Anvendelse og brug

Denne wallsticker er perfekt til dekorering af køkken.


Beregner hvor mange ruller du skal bruge

Vil du vide, hvor meget tapet du skal bruge til dit værelse? Den praktiske tapetberegner på denne side, beregner hurtigt, hvor mange ruller du skal bruge. Indtast dimensionerne på dit værelse, og du vil straks vide, hvor mange ruller du skal bruge. Tapetberegneren tager højde for gentagelsen af tapetet på denne side og 15 cm skæretab pr. Strimmel.


Bestil en prøve

Kunne du tænke dig at modtage en prøve af denne wallsticker (159040) først, så du først kan se farven, materialet og overfladeeffekten af ​​ denne wallsticker derhjemme? Klik på knappen 'Bestil en prøve' på denne side for direkte at bestille en prøve.


Se denne wallsticker på dit værelse, før du køber det med den praktiske visualizer

Hos ESTAhome kan du nemt se denne wallsticker på dit værelse. Tag et billede af dit værelse, og du vil straks se, hvordan dette tapet vil se ud i dit værelse! Klik på knappen med kameraikonet på denne side for at se denne wallsticker direkte i dit værelse.


Om ESTAhome

Vi er bare vilde med tapeter! Vi rejser rundt i hele verden for at finde de nyeste mode- og interiørtrends og forvandle dem til fantastiske tapetdesign. Alle ESTAhome tapeter er designet i eget hus af vores dedikerede team af designere og er med sans for detaljer og håndværk fremstillet på vores traditionelle fabrik i Holland. Bliv inspireret af vores stilfulde ESTAhome tapetkollektioner og sæt farve på dit hjem.

Specifikationer

FSC® ikke-vævet selvklæbende tapet
meget lysægte
let vaskbar tapet.
97 x 48,5 cm

matchende varer

Kollektioner