0

soverom tapet bikagemotiv gråligtgrønt og hvidt 139227

Wow, hvis du er fan af det simple og hyggelige skandinaviske look, så vil du elske dette tapet med bikagemotiv i gråligtgrønt og hvidt. Det skaber en lys og livlig stemnng i rummet. Vil du fuldnede det skandinaviske look, så vælg neutral farvepalet. Rolige farver - med kridhvid som nummer 1 - dominerer det skandinaviske design og får dine rum til at se lyse og rummelige ud selv på en gråtrist dag. For at at skabe en mere varm udstråling anvendes ofte lyse træsorter som bøg, ask og fyr i det skandinaviske interiør. Tæpper og puder skaber også den hyggelige, varme følelse og er desuden en stilfuld måde at tilføje tekstur.

Tapetdesignet er trykt på miljøvenligt, FSC®-certificeret non-woven tapet i høj kvalitet. Tapetet fremstilles på en bæredygtig måde, og trykfarverne, der bruges i fremstillingsprocessen, er vandbaserede og opløsningsmiddelfrie.

Dette tapet er perfekt til dekorering af dagligstue eller soveværelse.

non-woven tapet er meget let at sætte op. Smør tapetlim på væggen og sæt tapetet fast på væggen. Du har ikke brug for et tapetbord, fordi du kan sætte tapetet tørt op lige fra rullen. Tapetet er også let at fjerne, selv efter mange år.

Du finder dette tapet med bikagemotiv i gråligtgrønt og hvidt (139227) i kollektionen Art Deco.

products

  • 139033
    tapet terazzo hvidt, skinnende lyserødt og mintgrønt
    39,95 €
  • 139227
    tapet bikagemotiv gråligtgrønt og hvidt
    39,95 €
Loading...