Om os

 

Vi er bare vilde med tapet! Vi rejser rundt i hele verden for at finde de nyeste mode- og interiørtrends og give dem udtryk i forbløffende tapetdesign. Vores brede vifte af ekstraordinære tapeter og vægbilleder varierer fra hyggelige og enkle tapeter i skandinavisk stil til lækre tropiske mønstre der skaber en fantastisk væg. Bliv inspireret af vores stilfulde ESTAhome tapetkollektioner og få farve ind i dit hjem.   

Hollandsk design & ægte håndværk

Alle ESTAhome tapeter er designet i eget hus af vores dedikerede team af designere og fremstillet på vores traditionelle håndværksfabrik i Holland med blik for detaljer og godt håndværk. Resultatet er fantastiske tapeter som tilføjer en masse varme og stil til dit interiør.


Sammen skaber vi en bedre verden

Vi tror fuldt og fast på fremstillingen af innovative og miljøvenlige produkter af høj kvalitet. Hele fremstillingsprocessen opfylder de højeste standarder for økologisk ansvarlig produktion: kun papir fra bæredygtigt skovbrug og miljøvenlige, opløsningsmiddelfrie trykfarver bliver brugt til fremstillingen af vores tapeter

 ESTAhome