0

kjøkken tapet XXL sider fra en botanisk bog varmt lysegråt og grønt 158826

Dette trendy tapet med sider fra en botanisk bog med blomster og planter i varmt lysegråt og grønt giver dit interiør et botanisk look og tilføjer en lys og livlig stemning i rummet. Det botaniske look kommer af naturlige materialer, kombinationen af neutrale farver med nuancer som olivengrønt, mintgrønt eller smaragd, og selvfølgelig: en masse planter. Hvis du er modig nok til at blande mønstre, vil hynder med botaniske mønstre fuldende det perfekte look.

Tapetdesignet er trykt på miljøvenligt, FSC®-certificeret non-woven tapet i høj kvalitet. Tapetet fremstilles på en bæredygtig måde, og trykfarverne, der bruges i fremstillingsprocessen, er vandbaserede og opløsningsmiddelfrie.

Dette tapet er perfekt til dekorering af soveværelse, dagligstue eller køkken.

non-woven tapet er meget let at sætte op. Smør tapetlim på væggen og sæt tapetet fast på væggen. Du har ikke brug for et tapetbord, fordi du kan sætte tapetet tørt op lige fra rullen. Tapetet er også let at fjerne, selv efter mange år.

Du finder dette tapet med sider fra en botanisk bog med blomster og planter i varmt lysegråt og grønt (158826) i kollektionerne XL² - Photowalls och Greenhouse.

products

  • 158826
    tapet XXL sider fra en botanisk bog varmt lysegråt og grønt
    115,00 €
Loading...