fototapet  træstumper blåt, gråt, pastelgult og mintgrønt

fototapet  træstumper blåt, gråt, pastelgult og mintgrønt

per stuk
På lager
Hvis bestilt i dag før kl. 15.00, sendes bestillingen Fredag dag 5 november.
  • hurtig levering
  • høj kvalitet
  • 14 dages returpolitik
  • økologiske produkter
  • prøveservice

Produktbeskirvelse

Når det handler om at dekorere dit hjem, er den eneste grænse din egen fantasi. Dette træstumper-effekt tapet i blåt, gråt, pastelgult og mintgrønt er en perfekt måde at tilføje varme og karakter til dit interiør. Trykket ser så virkeligt ud at det er svært ikke at række hånden ud og røre det hver gang du ser det. Man forventer at røre den grove struktur under finderspidserne.

Tapetdesignet er trykt på miljøvenligt, FSC®-certificeret non-woven tapet i høj kvalitet. Tapetet fremstilles på en bæredygtig måde, og trykfarverne, der bruges i fremstillingsprocessen, er vandbaserede og opløsningsmiddelfrie.

Dette tapet er perfekt til dekorering af soveværelse, dagligstue, drengeværelse, pigeværelse, børneværelse eller teenagesoveværelse.

non-woven tapet er meget let at sætte op. Smør tapetlim på væggen og sæt tapetet fast på væggen. Du har ikke brug for et tapetbord, fordi du kan sætte tapetet tørt op lige fra rullen. Tapetet er også let at fjerne, selv efter mange år.

Du finder dette tapet med træstumper-effekt i blåt, gråt, pastelgult og mintgrønt (158004) i kollektionerne XL² - Photowalls, Walls for Kids XL2 och Ginger.

Specifikationer

/1/5/158004_t.jpg
kan ikke gentages
FSC®certificeret ikke-vævet tapet
betyder at limen skal påføres væggen
meget lysægte
let vaskbar tapet.
brug Wallpro PRO-301 klar til brug lim til alle typer tapet
186 cm x 279 m

Lim & Tilbehør