ESTAhome & bæredygtighed

 

 

Vi anser bæredygtighed for vigtigt for os selv, men især for vores (børne)børn. For at minimere vores økologiske fodaftryk bruges der kun papir fra bæredygtigt skovbrug i tapeterne, og alt blæk er vandbaseret og fri for opløsningsmidler. På den måde, gør vi sammen med dig og vores leverandører, ikke kun din stue, men også verden lidt smukkere.

 

FSC® certificeret

ESTAhome er en FSC® certificeret virksomhed. Forest Stewardship Council® (FSC) er en international non-profit organisation, der fremmer ansvarlig skovforvaltning og udsteder certifikater for ansvarligt indkøbte træprodukter. Forvaltningen af skovene og hele produktionskæden frem til slutproduktet er testet i forhold til FSC®s strenge økologiske, sociale og økonomiske kriterier. Ved at bruge FSC®-certificeret papir til vores tapet bidrager vi direkte til beskyttelsen af vores skove verden over.
 

Hvis du gerne vil vide mere om vores FSC®-certificerede produkter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er certificeret under licensnummer FSC®-C016391.

 

 


Kreativitet med tapetrester

Når du tapetserer dine vægge, efterlader du ofte rester af tapet tilbage. Vidste du, at du kan lave flot boligindretning med de stykker tapet? På denne måde kan du ikke kun dekorere dit hus med dine egne fantastiske kreationer, men begrænser også dit papirspild. Desuden er det en sjov aktivitet at lave sammen med dine børn.